Politica de confidentialitate

Produsele comandate se livreaza  Express in termen de 24 de ore, de la data confirmarii comenzii. Toate comenzile care sunt plasate in zilele de sambata si duminica se proceseaza si trimit prin curier incepand cu prima zi a saptamanii. In perioadele aglomerate si in perioada sarbatorilor, exista posibilitatea ca unele comenzi sa aiba mici intarzieri, dar care vor fi anuntate in prealabil, clientului.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, clientul beneficiaza de dreptul de retragere din contract în următoarele condiții:

Clientul are dreptul sa returneze un produs, fara sa fie nevoie sa justifice decizia, in termen de 14 zile, incepand cu ziua in care a intrat in posesia fizica a produsului. In acest sens, clientul va trebui sa informeze vanzatorul despre operatiunea de retur ori prin apel la numarul: 0767551558, ori e- mail la adresa: charmeboutiqueoutlet2023@gmail.com – unde sa mentioneze Numele, Prenumele, numarul de telefon- articolul achizitionat.

Produsul trebuie să nu fie folosit și să nu fi fost desigilat, sau accesoriile de protecție să nu fi fost îndepărtate, și trebuie să conțină toate elementele în starea originală spre a putea fi revândut ca și produs nou. În cazul în care produsul poartă urme de folosință sau au fost îndepărtate elemente care îl fac impropriu pentru a fi vândut ca și produs nou, retragerea nu poate avea loc.

 Produsul trebuie să fie însoțit de factură fiscală, chitanță, certificat de garanție și orice alte documente care au fost transmise clientului. 

 Clientul suporta costurile de livrare și este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, și va suporta în acest sens diferența dintre prețul de achiziție și prețul diminuat.

 Vanzatorul  va rambursa in contul clientului ( sau contul bancar pe care il vom primi de la client)  fără întârziere nejustificată, în termen de 14 zile de la data la care a fost informat de decizia de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării. 

În cazul în care doriți returnarea produselor comandate de pe www.charmeboutique.ro, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0767551558 sau la adresa de email: charmeboutiqueoutlet2023@gmail.com . Va stam la dispozitie pentru toate detaliile de care aveti nevoie in cazul unui retur.

Shopping cart

close